Låsesmed Døgnvagt 

Døgnåben låsesmed i København

Der er mange gode grunde til at vælge en døgnvagt fra Sikring Danmark

Én af dem er, at vores låsesmede har døgnvagt alle ugens dage. Denne service er ganske nyttig, hvis du har smækket dig ude midt om natten, og dermed har brug for akut oplukning.

Vi kan være fremme inden for 30 minutter i de fleste områder af Region Hovestaden. | Pris fra Kr. 1100,-

Du kan altid være sikker på, at vi tager telefonen, hvis der er opstået et problem med låsen på døren til dit private hjem. Du skal derfor ikke tøve med at ringe til os, hvis du har en låseteknisk udfordring på en af døgnets skæve timer. Sikring Danmarks Låsedøgnvagt er din livline tidligt om morgenen, sent på dagen og midt om natten.

Oplukning og reparation

Sikring Danmarks Låsedøgnvagt sikrer en hurtig udrykning i hele Københavns omegn, når det gælder. Vores låsesmede har mange år erfaring i faget, og er derfor rutinerede i oplukning, reparation og omkodning af alle typer låse. Vi kan også skifte dine låse, såfremt der er behov for dette.

Har du haft indbrud, assisterer vi gerne med professionel vejledning inden for boligsikring, så du atter kan føle dig tryg.

Brug for råd og vejledning?

Service under udrykning

Sikring Danmarks sikrer kommuner, foreninger, hoteller, private og erhverv på hele Sjælland, men primært i København og omegn.

Vi har erfaringer med alle typer af opgaver, fra oplukning og montering af låse, gennemført boligsikring med adgangskontrol og assisterende rådgivning i samarbejde med Politiet.

 

FAQ

Priser starter normalt ved omkring 1000 kr., men det kan variere afhængigt af afstanden og opgavens kompleksitet, f.eks. hvis en ny lås skal monteres.

Vi stræber efter at være fremme inden for en time, afhængigt af trafikken og hvor travlt vi har. Hvis du ringer i god tid, kan vi være endnu mere præcise.

Vi forsøger altid at minimere skader, men nogle gange er det billigere og hurtigere at udskifte låsen, især hvis den er meget beskadiget.

Du skal fremvise ID (f.eks. sygesikringskort) eller dokumentation for ejerskab, som en lejekontrakt, for at sikre, at vi låser op til den rette bolig.

Ja, vi kan åbne alle typer biler uden at beskadige dem, men ventetiden kan være længere, da vi har specialister til bilopgaver.

Hvis du ikke kan fremvise ID eller anden dokumentation, koster det 500 kr. i forgæves kørsel, og vi kan desværre ikke låse op.

Vi accepterer kontanter og MobilePay. For arbejde uden for normal arbejdstid skal betaling ske med det samme, efter opgaven er udført.

Vi tilbyder installation af smarte låse og sikkerhedssystemer, der gør det lettere for dig at undgå at blive låst ude igen.

HVORFOR VÆLGE OS?

Du bør vælge Sikring Danmark, fordi vores låseservice sparer dig tid og bekymringer. Vi leverer komplette løsninger på hele Sjælland og sikrer vores kunder de bedste resultate

DØGNVAGT 24/7

Vi står til rådighed alle ugens dage og selv om natten, uanset hvilken opgave, der skal klares.

KVALITET OG Kundeservice

Vores låsesmede er alle certificerede, vores produkter er af førsteklasse kvalitet og vores service tillidsvækkende.

FORDELAGTIG SERVICEAFTALE

Vores serviceaftaler med foreninger, kommuner, private og erhverv skaber effektive resultater.

Kontakt Os